Preloader

Kaj Faber

Lotte de Peuter

Le Petit Deli; open sinds 15 Juni 2017
Kaj en Lotte hebben elkaar in 2012 ontmoet in de Amsterdamse Horeca waar Kaj sommelier was en Lotte in de bediening werkte.
 

Allebei altijd een passie gehad voor goede wijn, lekker eten en vooral patisserie!

Het is een lang gekoesterde droom geweest van beide om een eigen bedrijf te beginnen wat bij Le Petit Deli allemaal samen valt.

Kaj koopt de wijnen in helpt u graag met het uitzoeken van de juiste wijn, ook geeft Kaj winetastings in de winkel of op locatie, dit kan uitgebreid worden met hapjes/drankjes tot maaltijden.

De franse patisserie, dat is waar Lotte en Kaj door geinspireerd zijn geraakt, een stukje Parijs in de Amsterdamse Jordaan openen. Elke dag verse éclairs, choux, macarons,kleine taartjes of gewoon een punt van onze bekende red velvet, cheesecake of 1 van onze andere taarten? Dat kan!

Maar vooral: laagdrempelig en voor ieder wat wils, want patisserie hoeft niet hoogdrempelig te zijn. We leggen de nadruk op patisserie maar hebben daarnaast een uitgebreide ontbijt&lunch kaart.

Verse sapjes, koffie&thee,luxe broodjes,bowles&salades,klassieke franse gerechten.. we hebben alles in huis. Catering,bezorgen&bestellingen op maat? Alles is mogelijk,wij denken graag met u mee!

2 keer per jaar rijden wij naar Parijs om inspiratie op te doen,te proeven,nieuwe recepten te ontwikkelen en ingredienten te kopen bij de franse groothandels.

Zin in een dagje parijs? JOIE DE VIVRE IN THE JORDAAN!

 

Voor catering, grote bestellingen, bezorging en lunch orders kunt u mailen naar info@lepetitdeli.nl

Er is van alles mogelijk!

Wij verwelkomen u graag,

Liefs,
Le Petit Deli

logo-circle-2-new

Tweede Egelantiersdwarsstraat 16
Amsterdam

info@lepetitdeli.nl